foto

Frédéric Lenoir

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Lovci draků
1998 Matho et Salammbo

TV seriály

2014 Marcus Level (TV seriál)
2010 Lulu Vroumette (TV seriál)
Včelka Mája (TV seriál)
1998 Bulva meloun (TV seriál)
1994 Highlander: The Animated Series (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2009 Paris by Night of the Living Dead

Dokumentární

2015 En quête de sens

Režijní filmografie

Filmy

1998 Matho et Salammbo

Host

TV pořady

2012 La parenthèse inattendue (TV pořad)
2011 Zemmour & Naulleau (TV pořad)
2005 Café Picouly (TV pořad)
1991 Bouillon de culture (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky