foto

Burgess Abernethy

  • nar. 21.2.1987 (30 let)
    Gold Coast, Queensland, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Australia Day
2015 Peter Allen: Not the Boy Next Door (TV film)
2013 Mirrors
2007 H2O: Stačí přidat vodu (TV film)

TV seriály

2011 Crownies (TV seriál)
2010 Taneční akademie (TV seriál)
2006 H2O: Stačí přidat vodu (TV seriál)
2005 Střední škola Blue Water (TV seriál)
1999 Pán šelem (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1988 Home and Away (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Mirrors
2012 Quietus

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Mirrors
2012 Quietus

Producentská filmografie

Filmy

2013 Mirrors
2012 Quietus

Střihačská filmografie

Filmy

2012 Quietus

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace