foto

Laura Osswald

  • nar. 8.3.1982 (35 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Fakjů pane učiteli
Robin Hood a já (TV film)
Zbouchnutá (TV film)
2012 Im Brautkleid meiner Schwester (TV film)
Kreuzfahrt ins Glück - Hochzeitsreise nach Australien (TV film)
Navždy spolu
Russisch Roulette (TV film)
2011 Flirtcamp (TV film)
2010 Bei manchen Männern hilft nur Voodoo (TV film)
2009 Podzim lásky (TV film)
2008 ProSieben FunnyMovie - Eine wie keiner (TV film)
2006 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Gegen jede Regel (TV film)
Unter Verdacht - Atemlos (TV film)
2005 Šťastná nehoda (TV film)
2003 Seventeen - Mädchen sind die besseren Jungs (TV film)
2000 Die Bergwacht - Duell am Abgrund (TV film)

TV seriály

2015 Mila (TV seriál)
2014 Doktor Falk (TV seriál)
Ausbruch (E06)
Krieg (E05)
Angezählt (E04)
další epizody (6)
Monaco 110 - Heiter bis tödlich (TV seriál)
2013 Poslední polda (TV seriál)
Feuer und Flamme (S04E06)
2012 Der Cop und der Snob (TV seriál)
Die Garmisch-Cops (TV seriál)
2008 Deník doktorky (TV seriál)
2007 Plavba snů (TV seriál)
2005 Verliebt in Berlin (TV seriál)
2004 Schulmädchen (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Sinan Toprak (TV seriál)
Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Klinika pod palmami (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace