foto

Piotr Skarga

  • nar. 6.1.1948 (71 let)
    Jelenia Góra, Dolnoslaskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1997 Prostytutki
1993 Důsledky nošení klobouku v květnu
1989 Lawa. Opowiesc o 'Dziadach' Adama Mickiewicza.
1988 Czarodziej z Harlemu
1987 Hrdina roku
Weryfikacja
1984 Přízrak
1983 Na odsiecz Wiedniowi
1980 Rytíř

TV seriály

2014 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 7 (S04E07)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
další epizody (4)
Czas honoru (TV seriál)
Nadajnik i morfina (S07E07)
Dziewczyna z tulipanami (S07E06)
Modlitwa o życie (S07E05)
další epizody (5)
2008 Agentki (TV seriál)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
2007 Mamuśki (TV seriál)
2004 Calkiem nowe lata miodowe (TV seriál)
Glina (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Pensjonat pod Różą (TV seriál)
2002 Samo życie (TV seriál)
1988 W labiryncie (TV seriál)
1987 Dorastanie (TV seriál)
1986 Tulipan (TV seriál)
1984 Rycerze i rabusie (TV seriál)
1979 Najdłuższa wojna nowoczesnej Europy (TV seriál)
Przyjaciele (TV seriál)
1978 Loutka (TV seriál)
1976 Zezem (TV seriál)
1973 Czterdziestolatek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace