foto

Teuvo Lehtinen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2017 Svengaava joulu (koncert)
2011 Alivaltiosihteerin juhlat (koncert)
Estradilla: Maalaispoika 60 v. (koncert)
Ilkka Vainio 50 v (koncert)
Kari Tapion muistokonsertti (koncert)
2007 Da Lintsi -koodi (divadelní záznam)
2004 Estradilla: Eino Grön 65 (koncert)
Estradilla: Mamba (koncert)
2003 Me olemme taas (divadelní záznam)
1983 Juhannustanssit (TV film)

TV seriály

2018 Reima Räiske (TV seriál)
1989 Häräntappoase (TV seriál)
1986 Tarkkis (TV seriál)

Dokumentární

1986 Kerran vielä - Dingo (TV film)

TV pořady

2016 Battle (TV pořad)
Villen keittiö 30 minuutissa (TV pořad)
2015 Rauhassa (TV pořad)
Robin (E06)
Maija Vilkkumaa (E05)
Pariisin Kevät (E04)
další epizody (5)
Tangomarkkinat 2015 (TV pořad)
Tuhkimotarinoita - Tyttöjen ilta (TV pořad)
2011 Eurovision laulukilpailu 2011 - Suomen Karsinta (TV pořad)
2010 Eurovision laulukilpailu 2010 - Suomen Karsinta (TV pořad)
2009 Suomen Las Vegas (TV pořad)
2006 Tartu Mikkiin (TV pořad)
2004 Eurovision laulukilpailu 2004 - Suomen karsinta (TV pořad)
YleX POP 2004 (TV pořad)
2003 Estradilla: HUIPS-show (TV pořad)
Estradilla: Tähdet tulessa (TV pořad)
2002 Leikin varjolla (TV pořad)
1998 Laulava sydän (TV pořad)
1992 Kyllä lähtee! 1993 (TV pořad)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky