foto

Jordan Metcalfe

  • nar. 24.5.1986 (31 let)
    Hull, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Pride
Tommy Cooper: Komik bez líčidla (TV film)
2005 Ve stínu matky
2004 Strašidélko Plísňák (TV film)

TV seriály

2010 Misfits: Zmetci (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
2006 Genie in the House (TV seriál)
Maddigan's Quest (TV seriál)
2003 Girls in Love (TV seriál)
Poslední detektiv (TV seriál)
The Afternoon Play (TV seriál)
2002 Ultimate Force (TV seriál)
1999 Mí rodiče, mimozemšťané (TV seriál)
1995 Královnin nos (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Dokumentární

2005 Vražda muža z ledovce (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace