foto

Ron Thomas

  • nar. 16.11.1961 (59 let)
    Reno, Nevada, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Night Screams
1986 Karate Kid 2
1985 Big Bet, The
1984 Karate Kid
1979 Fyre

TV seriály

2021 Cobra Kai (TV seriál)
A teď za to zaplatíš (S03E03)
2019 Cobra Kai (TV seriál)
Koukni doprava (S02E06)
1983 Best of Times, The (TV seriál)

Dokumentární

2021 More Than Miyagi: The Pat Morita Story
2017 John G. Avildsen: King of the Underdogs

Host

TV pořady

2009 Tosh.0 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky