foto

François d'Aubigny

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Été des Lip, L' (TV film)
2010 Klíč k minulosti
2009 Louis XV, le soleil noir (TV film)
2007 Pán odnaproti (TV film)
2006 Test lásky (TV film)
2000 Ainsi soit-il
1997 Crime d'amour (TV film)
1996 Petite soeur (TV film)
V nouzi poznáš přítele (TV film)
1995 L'Enfant des rues (TV film)
1994 Riskantní poslání (TV film)

TV seriály

2009 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Loterie (S02E01)
2007 Paris enquêtes criminelles (TV seriál)
Homme au scalpel (S01E05)
2002 Garonne (TV seriál)
2000 The Physiotherapist (TV seriál)
Ženská spravedlnost (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
1997 Vertiges (TV seriál)
1996 Quai n° 1 (TV seriál)
Žena zákona (TV seriál)
Lola, Lola (S01E01)
1993 Charlemagne, le prince à cheval (TV seriál)
1992 Chien et chat (TV seriál)
Runaway Bay (TV seriál)
1986 Lovejoy (TV seriál)

Dokumentární

2013 M et le 3ème secret

Host

TV pořady

2009 Le monde en face (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky