foto

Kirsti Kuosmanen

  • nar. 23.7.1962 (58 let)
    Hämeenlinna, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Biologiasta ja vanhemmista (studentský film)
Tomi
2005 Varpunen jouluyönä
2004 Kukkia & sidontaa
Výrobna dospělých
2001 Ei yhtään onnellista päivää (TV film)
Kuka lohduttaisi Viiviä? (TV film)
Minä ja Morrison
1995 Suolaista ja makeaa
1991 Postia marsalkalle (TV film)
1990 Puistoja
1983 Pöllönpesäpuut (TV film)

TV seriály

2014 Taivaan tulet (TV seriál)
Hyvien ihmisten juhla (S04E06)
2013 Taivaan tulet (TV seriál)
Ihmisiä suviyössä (S04E05)
Miss Marpleko itte (S04E04)
2012 Maailma on valmis (TV seriál)
Alentunut ymmärrys ja sitä rataa (E05)
Vapaus valita (E02)
2008 Tukka Auki (TV seriál)
Irtiotto (E12)
2002 Vapaa pudotus (TV seriál)
1998 Enkeleitä ja pikkupiruja (TV seriál)
1996 Nortia (TV seriál)
1995 Kotikatu (TV seriál)
1993 Puhtaat valkeat lakanat (TV seriál)
1990 Ruusun aika (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2002 Vapaa pudotus (TV seriál)

Host

TV pořady

2002 Hupiklubi (TV pořad)
1999 Kokkisota (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky