foto

Kirsi Manninen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1998 Liian paksu perhoseksi (TV film)
1996 Gabriel (TV film)
1993 Kalliolle kukkulalle (TV film)
1989 Aito Halonen (TV film)
1988 Anna Linnean hiukset (TV film)
1986 Huomenna
Tähti ja koivu (studentský film)
1983 Sadetanssi (studentský film)

TV seriály

1993 Heikompi astia (TV seriál)
Kaksoishäät (E08)
Joko pulppuaa (E07)
Ne yöt ovat valgeat (E06)
další epizody (8)

TV pořady

1989 Eurovision laulukilpailu 1989 - Suomen karsinta (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky