foto

Yeong-ae Kim

  • nar. 21.4.1951
    Městská čtvrť Yeongseon, obvod Yeongdo, Pusan, Jižní Korea
  • zem. 9.4.2017 (65 let)
    Soul, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Incheon sangryuk jakjeon
Pandora
Teukbyeolsusa: sahyeongsueui pyeonji
2015 Kronika obchodníka s krví
2014 Hyeongijuung
Kateu
Oolineun hyeongjeibnida
2013 Byeonhoin
2012 Naega salinbeomida
2011 Athena: Bohyně války
2009 Aeja
2003 Byeol
Yeongeo wanjeonjeongbok
2002 Hae-jeok, discowang doeda
1998 Gga
1995 Pianoga itneun gyeoul
1987 Yeonsan ilgi
1982 Ban Geum-ryeon
1979 Romance Gray

TV seriály

2016 Dakteoseu (TV seriál)
Manyeobogam (TV seriál)
Wolgyesoo yangbokjum shinsadeul (TV seriál)
2015 Butakhaeyo eomma (TV seriál)
2014 Minyeoui tansaeng (TV seriál)
Raieo geim (TV seriál)
2013 Banggwa hoo bokboolbok (TV seriál)
Medikeoltaptim (TV seriál)
2012 Haereul poomeun dal (TV seriál)
Nae sarang nabibuin (TV seriál)
2011 Loyeol paemilli (TV seriál)
2010 Atena : jeonjaengui yeosin (TV seriál)
2008 Sungyeolhan dangsin (TV seriál)
2007 Nae namjaui yeoja (TV seriál)
2006 Hwangjini (TV seriál)
2004 올드미스 다이어리 (TV seriál)
2003 Dallyeora ureomma (TV seriál)
Robeu reteo (TV seriál)
2002 Hwanggeumyeonmot (TV seriál)
Jangheebin (TV seriál)
Maengganye junsungshidae (TV seriál)
Raibeol (TV seriál)
2001 Shin hwa (TV seriál)
Urigah namingayo (TV seriál)
여자는 왜 (TV seriál)
2000 Kkotboda areumdaun geunyeo (TV seriál)
Mindeulle (TV seriál)
Sarangeun amuna hana (TV seriál)
Seongnan eolgulro dorabora (TV seriál)
Yeoja manse (TV seriál)
1999 Pado (TV seriál)
Saranghaseyo? (TV seriál)
Uriga jeongmal saranghaesseulkka (TV seriál)
1998 Baekya 3.98 (TV seriál)
Killimanjaroui pyobeom (TV seriál)
Yangmangui jeonseol (TV seriál)
대왕의 길 (TV seriál)
1997 Weding deureseu (TV seriál)
Yeoja (TV seriál)
1996 Hyeongjeui gang (TV seriál)
Saranghal ttaekkaji (TV seriál)
Saranghandamyeon (TV seriál)
Singohapnida (TV seriál)
컬러 (TV seriál)
1995 Moraeshigae (TV seriál)
장희빈 (TV seriál)
1994 Sarangui hyanggi (TV seriál)
1983 Ppurigipeun namu (TV seriál)
1982 Pungun (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 Na honja sanda (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace