foto

Rosalie McIntire

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Long Lost Sister (TV film)
2018 He Knows Your Every Move (TV film)
Until We Meet Again
2016 Road to the Well
2014 Blood Lines

TV seriály

2015 Temný případ (TV seriál)
Západní kniha mrtvých (S02E01)
2014 Monogamy (TV seriál)
2013 Back in the Game (TV seriál)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
Cupcake (S07E04)
2011 Breakfast for Dinner (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Matkošukač (S08E05)
2010 Diary of a Wedding Planner (TV seriál)
V jako Victoria (TV seriál)
Čmuchalové (TV seriál)
2008 Seznam ex (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 1000 Ways to Die (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky