foto

Gi-joong Han

  • nar. 13.3.1961 (58 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Hyeobsang
2014 Jeboja
2013 Byeonhoin
2011 Booleojin hwasal
Poongsangae
2008 Sen
Yeonghwaneun yeonghwada
2006 Gangjeok
2005 Yeokjeonui myeong-su
2002 Beoseu, jeongryujang
Jeonggeul jyuseu
Rodeu mubi
2001 Indian sseommeo
Waikiki beuradeoseu

TV seriály

2019 Boiseu 3 (TV seriál)
Jeoseutiseu (TV seriál)
Yeolhyeolsaje (TV seriál)
2018 Peulleieo (TV seriál)
Shineui kwijeu : ributeu (TV seriál)
2016 Miseseukab 2 (TV seriál)
2015 Areumdawoon dangsin (TV seriál)
2014 Dalkomhan bimil (TV seriál)
2013 Bimil (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky