foto

Ron Roggé

  • nar. 16.10.1968 (49 let)
    Hawaii, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Shattered
The Boogeys
2016 Honey Jar: Chase for the Gold
Zoufalý únos (TV film)
2015 Frankenstein
Loaded
2014 Activist, The
Looking for Lions
2013 Paraphobia
2012 Atlasova vzpoura: 2. část
Hillbilly Highway
Millionaire Tour, The
Revan
Under the Bed
2010 Death Calls
Suppressant
Vánoční zásilka
2009 Forget Me Not
Posedlá
The Perfect Game
2008 Harrison Montgomery
Madness of Jane, The (TV film)
No Man's Land: The Rise of Reeker
Ruka mrtvého muže (TV film)
Vražedné finále
Zvířecí instinkty
2007 News, The (TV film)
2006 Valley of the Heart's Delight
2004 Cellular
Život s Helenou
2002 Engaging Peter
Until Morning
2001 Kovboj Bebop: Lovec odměn
Profesionál
Váhavá spravedlnost
Zvíře
2000 Divoký grizly (TV film)
Power Rangers Lightspeed Rescue - Titanium Ranger: Curse of the Cobra
1999 Poslední plavba
1998 Dopisy od vraha
1994 Andělé

TV seriály

2016 American Crime Story (TV seriál)
Chance (TV seriál)
The Summer of Love (S01E01)
Hap & Leonard (TV seriál)
Eskimos (S01E06)
War (S01E05)
The Bottoms (S01E02)
další epizody (4)
Stranger Things (TV seriál)
Chapter Four: The Body (S01E04)
Chapter Three: Holly, Jolly (S01E03)
2015 The Man in the High Castle (TV seriál)
The New World (S01E01)
Vražedná práva (TV seriál)
Hi, I'm Philip (S02E08)
Ospalá díra (TV seriál)
Vertala (S02E14)
American Horror Story (TV seriál)
Chutes and Ladders (S05E02)
2013 Devious Maids (TV seriál)
Máma (TV seriál)
Nietzsche and a Beer Run (S01E16)
2012 Průměrňákovi (TV seriál)
Poslední závan léta 2 (S04E02)
Poslední závan léta 1 (S04E01)
2011 Harry's Law (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Plán B (S02E22)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Expresní Vánoce (S03E10)
2010 Funny or Die uvádí... (TV seriál)
Treme (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
Policajti z L. A. (TV seriál)
Phase Three (S02E01)
2009 Castle na zabití (TV seriál)
Za vším hledej ženu (S01E04)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The First David Job (S01E12)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Tak rychle, jak to jde (S04E23)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Souhra náhod (S08E08)
Ozbrojené přepadení (S08E02)
2007 Dexter (TV seriál)
Ono to žije (S02E01)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Vztahy (S03E18)
2006 Devět rukojmí (TV seriál)
Fashion House (TV seriál)
Smith (TV seriál)
2005 Chirurgové (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Jednoduchý pohled (S01E04)
Playbook, The (TV seriál)
Point Pleasant (TV seriál)
Huff (TV seriál)
Všechny trable světa (S01E12)
2004 Clubhouse (TV seriál)
Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Když zhasnou světla (S01E13)
2003 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Past (S03E05)
2002 MDs (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
7:00 a.m.-8:00 a.m. (S01E08)
2001 Power Rangers Time Force (TV seriál)
Zloději (TV seriál)
2000 18 kol spravedlnosti (TV seriál)
Power Rangers Lightspeed Rescue (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
The Big O (TV seriál)
Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Zlý holky (S03E14)
1998 One World (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (TV seriál)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Port Charles (TV seriál)
1996 Chameleon (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace