foto

Dominique Besnehard

  • nar. 5.2.1954 (66 let)
    Bois-Colombes, Hauts-de-Seine, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Seize Printemps
2018 Edmond
2017 Happy End
2016 La Folle Histoire de Max et Léon
Venise sous la neige
2013 Casse-tête chinois
Indiscrétions (TV film)
2012 Co je větší, to je hezčí
Max
2011 Dobývání moci
Grand restaurant II, Le (TV film)
Mystère au Moulin Rouge (TV film)
2010 Hitler v Hollywoodu
2009 L'Apparition de la Joconde
Mirage, Le
2008 Musée haut, musée bas
Mé hvězdy a já
2007 Monsieur Max (TV film)
2006 Le Lièvre de Vatanen
Lisa et le pilote d'avion
2005 Odvaha milovat
Tête haute, La (TV film)
2004 Cause toujours!
Pédale dure
RRRrrrr!!!
Superstar
2003 Aurélien (TV film)
Les Clefs de bagnole
Tvoje ruce na mé půlce
2002 Asterix a Obelix: Mise Kleopatra
Blanche - královna zbojníků
Filles, personne s'en méfie, Les
To nám ještě scházelo!
2000 Franck Spadone
Největší ženská naděje
Profesor
Zítra bude líp
1999 Balzac (TV film)
Le Bleu des villes
1998 Denis (TV film)
Paparazzi
Que la lumière soit !
Un amour de cousine (TV film)
Šimpanz Mookie
1997 Didier
Playback
1996 Les menteurs
Mémoires d'un jeune con
Někdo to rád holky
Rošťák Beaumarchais
Velká cesta
1995 Femmes et les enfants d'abord, Les (TV film)
Homme aux semelles de vent, L' (TV film)
1994 Grosse fatigue
Malý indián ve městě
1993 Lež
Pakt mit dem Tod (TV film)
1992 Un été glacé (TV film)
1991 Rien que des mensonges
1989 Jour après jour
1988 Enfance de l'art, L'
1987 L'Été en pente douce
Rozmařilý život Gérarda Floqua
1986 37,2 po ránu
Cent francs l'amour
La Femme secrète
Paulette, la pauvre petite milliardaire
Večerní úbor
1985 La nuit porte jarretelles
1984 Ave Maria
Cavaliers de l'orage, Les
Pochod ve stínu
1982 Legitimní násilí
1981 Psy
Un étrange voyage
1980 Miluji vás
1979 La drôlesse
1975 Un sac de billes

TV seriály

2018 Capitaine Marleau (TV seriál)
Double jeu (S02E01)
2015 Chci mluvit se svým agentem! (TV seriál)
Nathalie et Laura (S01E03)
2010 La Happy Hour de Canal+ (TV seriál)
2004 Colette, une femme libre (TV seriál)
2003 Nebezpečné známosti (TV seriál)
2000 Victoria, nebo bolest žen (TV seriál)
1998 Hrabě Monte Cristo (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
1989 Les jupons de la révolution (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
Adieu la vie (E17)
J'ai bien l'honneur (E04)
1975 Ces grappes de ma vigne (TV seriál)

Dokumentární

2018 Tous au Festival (TV film)
Úsměvná galerie (TV seriál)
2014 Lundi en histoires (TV seriál)

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

TV seriály

2015 Chci mluvit se svým agentem! (TV seriál)

Dokumentární

2012 La Beauté du geste
2005 Graffiti 60 (TV seriál)

Režijní filmografie

Dokumentární

2012 La Beauté du geste

Host

TV pořady

2016 Même le dimanche (TV pořad)
2014 Un soir à la Tour Eiffel (TV pořad)
2012 La parenthèse inattendue (TV pořad)
Le grand 8 (TV pořad)
Le grand show (TV pořad)
2010 Comment ça va bien! (TV pořad)
2007 Un jour, un destin (TV pořad)
2006 Ding Dong (TV pořad)
Salut les Terriens (TV pořad)
2005 Café Picouly (TV pořad)
Mon plus grand moment de cinéma (TV pořad)
2000 L'invité (TV pořad)
1998 Vivement dimanche prochain (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)
1976 La nuit des Césars (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky