foto

Anthony Welsh

  • nar. 5.7.1983 (35 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Personal History of David Copperfield
2018 Ibiza
2017 Journeyman
Sand Castle
2016 Nejnadanější dívka
2014 Second Coming
2013 Hvězda kriminálu
2012 Comes a Bright Day
Můj bratr ďábel
Red Tails

TV seriály

2019 Pure (TV seriál)
The Trial of Christine Keeler (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2017 Černé zrcadlo (TV seriál)
Crocodile (S04E03)
2016 Potvora (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 3 (S01E03)
2014 The Secrets (TV seriál)
2012 Secrets and Words (TV seriál)
2011 Life's Too Short (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Top Boy (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace