foto

David Avery

  • nar. 6.4.1986 (34 let)
    Birmingham, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Lost in London
Tom
2016 Criminal: V hlavě zločince
Mona
2013 Hvězda kriminálu
2012 Afraid of the Dark
2011 Air
Přizdis*áči
2010 Fit
Vykopni

TV seriály

2020 Gangs of London (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (4)
Hanna (TV seriál)
Welcome Mia (S02E04)
Bancroft (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2018 Troy: Fall of a City (TV seriál)
Offering (E08)
Twelve Days (E07)
Battle on the Beach (E06)
další epizody (8)
2017 C.B. Strike (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
Městské legendy (TV seriál)
Prolhaní (TV seriál)
Catherine (S01E04)
White Rabbit (S01E03)
2016 Borderline (TV seriál)
Noční recepční (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 1 (S01E01)
2015 Spotless (TV seriál)
Episode 7 (E07)
2014 24 hodin: Dnes neumírej (TV seriál)
1:00 p.m.-2:00 p.m. (E03)
12:00 p.m.-1:00 p.m. (E02)
2013 The Dumping Ground (TV seriál)
2012 Pán času (TV seriál)
Doktorovo jméno (S07E14)
2010 Pini (TV seriál)
2003 Coming Up (TV seriál)
Pohřešovaní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky