foto

Sigve Bøe

  • nar. 16.10.1948 (69 let)
    Norsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Thelma
2009 Magické stříbro
2006 Otravný chlap
2000 Ikingut
1998 Ole Alexandr
1996 Jakten på nyresteinen
1992 Svarte pantere
1988 Folk og røvere i Kardemomme by
1987 Feldmann saken
1986 Hard asfalt
1985 Noe helt annet
1978 Formynderne
1972 Fjeldeventyret (TV film)

TV seriály

1998 Karl & Co (TV seriál)
1993 Fortuna (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace