foto

Jonathan Cake

  • nar. 31.8.1967 (50 let)
    Worthing, Sussex, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Perfect Roast Potatoes
2015 Party Pieces
Stanistan (TV film)
2010 Krews
Slečna Marplová: Plavý kůň (TV film)
2009 Captain Cook's Extraordinary Atlas (TV film)
2008 Návrat na Brideshead
2007 Mastersons of Manhattan, The (TV film)
2004 Fallen (TV film)
2003 Svět řeky (TV film)
Síla lidskosti (TV film)
2002 Začalo to v kuchyni
2000 Honest
1999 Bench, The (TV film)
Noemova archa (TV film)
1998 Harlequin 9 - Zlaté děvče (TV film)
1997 Cows (TV film)
Mrtvá a živá (TV film)
1996 Girl, The (TV film)
Nightlife (TV film)
True Blue
1995 První rytíř
1994 Carrott U Like (TV film)

TV seriály

2017 Aféra (TV seriál)
310 (S03E10)
307 (S03E07)
2016 Angie Tribeca (TV seriál)
Inside Man (S01E09)
Camping (TV seriál)
Aféra (TV seriál)
302 (S03E02)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Derek (S11E16)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Unholiest Alliance (S17E18)
Manhattan Transfer (S17E17)
2013 Doll & Em (TV seriál)
Smrt v ráji (TV seriál)
A Deadly Curse (S02E04)
2012 The Killing (TV seriál)
Sayonara, Hiawatha (S02E09)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Sbohem, Wisteria Lane (S08E23)
2011 Off the Map (TV seriál)
I'm Here (E05)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Síť se stahuje (S08E09)
Balada o nedůvěře (S08E08)
Vše pod kontrolou (S08E07)
další epizody (11)
2009 Chuck (TV seriál)
Chuck a smrtonosná zbraň (S02E16)
Chuck a svalovec (S02E15)
2008 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Poslední pomazání (S07E21)
Sousedská hlídka (S07E20)
2006 Six Degrees (TV seriál)
Komparz (TV seriál)
Sir Ian McKellen (S02E05)
2005 Císař Augustus (TV seriál)
Inconceivable (TV seriál)
2004 Hercule Poirot (TV seriál)
Poslední víkend (S09E04)
2002 American Embassy, The (TV seriál)
2001 Výměna (TV seriál)
1998 Jump, The (TV seriál)
Mosley (TV seriál)
1997 A Dance to the Music of Time (TV seriál)
1996 Cold Lazarus (TV seriál)
The Tenant of Wildfell Hall (TV seriál)
Tenká modrá linie (TV seriál)
Vztek na silnicích (S02E06)
1995 Míra omylu (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace