foto

Kendall Schmidt

  • nar. 2.11.1990 (29 let)
    Wichita, Kansas, USA

Biografie

Kendall Francis Schmidt je americký herec a skladatel. Narodil se 2.11. 1990 v USA v Kansasu. Už od pěti let začal zpívat a v roce 2009 hrál v seriálu Big Time Rush, ale ještě před tím založil skupinu se stejným názvem. Ještě před seriálem Big Time Rush hrál v seriálu Gilmorova děvčata.

V roce 2001 hrál ve filmu According to Spencer a o rok později si zahrál  v seriálu Beze stopy, kde měl roli Shay Hansona. Ještě v tom roce si zahrál roli Dominika v seriálu Kriminálka Miami.

Pak delší dobu  v ničem nehrál až v roce 2009 si zahrál ve filmu The Alyson Stoner Project a pak v roce 2010 si zahrál ve filmu Big Time Christmas, který navazuje na seriál Big Time Rush. A v roce 2012 hrál ve filmu Big Time Movie, který také navazuje na seriál Big Time Rush.

Má rád rybaření a surfování.

lukáš "lardko" dvořák

Herecká filmografie

Filmy

2015 Janoskians: Untold and Untrue
2012 Big Time Movie (TV film)
2010 Big Time Christmas (TV film)
2009 The Alyson Stoner Project
2001 Robertson's Greatest Hits (TV film)
Spencerův nový život

TV seriály

2016 Clevver Now (TV seriál)
Škola ro(c)ku (TV seriál)
2012 Jak být za hvězdu (TV seriál)
Marvin Marvin (TV seriál)
2009 Big Time Rush (TV seriál)
Posel ztracených duší (TV seriál)
Slow Burn (S04E14)
2008 Poor Paul (TV seriál)
Tučňáci z Madagaskaru (TV seriál)
2004 Phil of the Future (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Pekelná noc (S03E06)
Nezákonně (S03E05)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Občas to nevyjde (S10E04)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Hrůza z přihlášky (S03E03)
Frasier (TV seriál)
Čekání je nejhorší (S10E08)
2001 Raising Dad (TV seriál)
Gilmorova děvčata (TV seriál)
Nick a Nora/Sid a Nancy (S02E05)

Dokumentární

2012 Big Time Tour (koncert)

Hudební videoklipy

2010 Big Time Rush - City Is Ours (hudební videoklip)
Big Time Rush feat. Snoop Dogg - Boyfriend (hudební videoklip)

Host

TV pořady

2012 Nickelodeon Kids' Choice Awards 2012 (TV pořad)
2008 The Bonnie Hunt Show (TV pořad)