foto

Marc Levy

  • nar. 16.10.1961 (57 let)
    Boulogne-Billancourt, Hauts-de-Seine, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2008 Mí přátelé, mé lásky - kniha
2005 A co když je to pravda? - kniha
2004 Vismayathumbathu - kniha

TV seriály

2007 Où es-tu? (TV seriál) - kniha

Herecká filmografie

Filmy

2011 Láska na tři roky
1978 Želva na zádech

TV seriály

2007 Où es-tu? (TV seriál)

TV pořady

2012 La parenthèse inattendue (TV pořad)
Le grand 8 (TV pořad)
2006 Salut les Terriens (TV pořad)
2005 Café Picouly (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)
Tout le monde en parle (TV pořad)
2000 On ne peut pas plaire à tout le monde (TV pořad)
Qui veut gagner des millions? (TV pořad)
1998 Le plus grand cabaret du monde (TV pořad)
Tout le monde en parle (TV pořad)
Vivement dimanche (TV pořad)
1996 Thé ou café (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace