foto

Matyáš Svoboda

  • nar. 16.7.2006 (13 let)
    Česko

Biografie

Matyáš Svoboda se narodil v létě 2006. Jeho otcem je herec Daniel Svoboda. Po první herecké zkušenosti, kterou získal natáčením reklamy, byl obsazen do druhého dílu cyklu NEVINNÉ LŽI s názvem LEŽ MÁ ROZBITÉ AUTO. Poté se objevil i v osmém díle s názvem BYL LÁSKY ČAS, ale pouze v malé roli. Následovalo dokudrama CYRIL A METODĚJ - APOŠTOLOVÉ SLOVANŮ a film BURÁCENÍ, ve kterém si zahrál po boku Tomáše Hajíčka a Vicy Kerekes.

Archer12

Herecká filmografie

Filmy

2016 Anděl Páně 2
Případ pro lyžaře (TV film)
Rudý kapitán
Trosečník (TV film)
2015 Burácení
Korunní princ (TV film)
Padesátka
Rivalové navždy - bitva o tenisky (TV film)
2013 Cyril a Metoděj – Apoštolové Slovanů

TV seriály

2019 Specialisté (TV seriál)
Osudová chyba (S03E23)
2017 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Jak žijí milionáři (S12E80)
2016 Pustina (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Doktor Martin (TV seriál)
Nový ředitel (S02E09)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Pokrevní vztahy (S01E09)
2013 Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
Odkaz (E04)
Neznámé časy (E03)
Poselství (E02)
další epizody (4)
Nevinné lži (TV seriál)
Byl lásky čas (S01E08)
Lež má rozbité auto (S01E02)

Host

TV pořady

2003 Volejte Novu (TV pořad)