foto

Matyáš Svoboda

  • nar. 2006
    Česko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Matyáš Svoboda se narodil v létě 2006. Jeho otcem je herec Daniel Svoboda. Po první herecké zkušenosti, kterou získal natáčením reklamy, byl obsazen do druhého dílu cyklu NEVINNÉ LŽI s názvem LEŽ MÁ ROZBITÉ AUTO. Poté se objevil i v osmém díle s názvem BYL LÁSKY ČAS, ale pouze v malé roli. Následovalo dokudrama CYRIL A METODĚJ - APOŠTOLOVÉ SLOVANŮ a film BURÁCENÍ, ve kterém si zahrál po boku Tomáše Hajíčka a Vicy Kerekes.

Archer12

Herecká filmografie

Filmy

2016 Anděl Páně 2
Případ pro lyžaře (TV film)
Rudý kapitán
Trosečník (TV film)
2015 Burácení
Korunní princ (TV film)
Padesátka
Rivalové navždy - bitva o tenisky (TV film)
2013 Cyril a Metoděj – Apoštolové Slovanů

TV seriály

2017 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Jak žijí milionáři (S12E80)
2016 Pustina (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Doktor Martin (TV seriál)
Nový ředitel (S02E09)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Pokrevní vztahy (S01E09)
2013 Cyril a Metoděj - Apoštolové Slovanů (TV seriál)
Odkaz (E04)
Neznámé časy (E03)
Poselství (E02)
další epizody (4)
Nevinné lži (TV seriál)
Byl lásky čas (S01E08)
Lež má rozbité auto (S01E02)

TV pořady

2003 Volejte Novu (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace