foto

Caleb Deschanel

  • nar. 21.9.1944 (72 let)
    Filadelfie, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

Oscars

Berlinale IFF

  • 1976 -Trains (Stříbrný medvěd za krátkometrážní film)

BAFTA

Los Angeles Film Critics Association

Režijní filmografie

Filmy

1988 Crusoe
1982 The Escape Artist

TV seriály

2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Svítící kosti (S02E20)
2006 Usvědčeni (TV seriál)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
1991 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
The Black Widow (S02E12)
1990 Městečko Twin Peaks (TV seriál)
Drive With A Dead Girl (S02E08)
Realization Time (S01E07)

Dokumentární

1976 Trains

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace