foto

Xenia Assenza

  • nar. 15.12.1990 (29 let)
    Hamburg, Hamburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Ronny & Klaid
2017 Leichtmatrosen – Drei Mann in einem Boot (TV film)
Schneeflöckchen
Sestřička z hor: Zlomené srdce (TV film)
2016 Rosamunde Pilcher: Argentinské tango (TV film)
2015 Entscheidend ist die Entscheidung
2014 Sedmikráska (TV film)
Temné údolí
2013 Lena Fauch - Gefährliches Schweigen (TV film)
WikiLeaks
2012 Idiotentest (TV film)
Pomsta hříšnice (TV film)
2011 Back to Solitude
Cizí holka (TV film)
Elitní kurýrní služba (TV film)
Isenhart: Legenda o rytíři (TV film)
2009 Dokonalý plán (TV film)
2008 Alles wegen des Hundes

TV seriály

2015 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Aus bestem Hause (S15E03)
2014 Ein Fall von Liebe (TV seriál)
2013 Doc Meets Dorf (TV seriál)
IK 1 - Touristen in Gefahr (TV seriál)
Alles Klara (TV seriál)
Zur Strecke gebracht (S02E03)
Wilsberg (TV seriál)
Treuetest (E38)
2012 Der Cop und der Snob (TV seriál)
2011 Scharfe Hunde (TV seriál)
2010 Kriminalista (TV seriál)
Smrt proti lásce (S04E08)
2009 Der Lehrer (TV seriál)
Die Bergretter (TV seriál)
Schnell ermittelt (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)

Dokumentární

1999 Die Geschichte Mitteldeutschlands (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky