foto

Xenia Assenza

  • nar. 15.12.1990 (30 let)
    Hamburg, Hamburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Hexenjagd
2020 Faking Bullshit - Krimineller als die Polizei erlaubt!
2018 Ronny & Klaid
2017 Leichtmatrosen – Drei Mann in einem Boot (TV film)
Schneeflöckchen
Sestřička z hor: Zlomené srdce (TV film)
2016 Rosamunde Pilcher: Argentinské tango (TV film)
2015 Entscheidend ist die Entscheidung
2014 Sedmikráska (TV film)
Temné údolí
2013 Lena Fauch - Gefährliches Schweigen (TV film)
WikiLeaks
2012 Idiotentest (TV film)
Pomsta hříšnice (TV film)
2011 Back to Solitude
Cizí holka (TV film)
Elitní kurýrní služba (TV film)
Isenhart: Legenda o rytíři (TV film)
2009 Dokonalý plán (TV film)
2008 Alles wegen des Hundes

TV seriály

2017 In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Mit allen Mitteln (S03E34)
2015 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Aus bestem Hause (S15E03)
2014 Ein Fall von Liebe (TV seriál)
Der Lehrer (TV seriál)
Kann ich hier mobben? (S02E06)
2013 Doc Meets Dorf (TV seriál)
IK 1 - Touristen in Gefahr (TV seriál)
Alles Klara (TV seriál)
Zur Strecke gebracht (S02E03)
Soko Vídeň (TV seriál)
Bis der Vorhang fällt (S08E10)
Wilsberg (TV seriál)
Treuetest (E38)
2012 Der Cop und der Snob (TV seriál)
2011 Scharfe Hunde (TV seriál)
Schnell ermittelt (TV seriál)
Gordana Hannbaum (S03E06)
2010 Die Bergretter (TV seriál)
Spurlos verschwunden (S02E09)
Kriminalista (TV seriál)
Smrt proti lásce (S04E08)
Soko Vídeň (TV seriál)
Gegen den Strom (S05E14)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 Šimpanz Charly (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)

Dokumentární

1999 Die Geschichte Mitteldeutschlands (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky