foto

Heinz Drache

  • nar. 9.2.1923
    Essen, Německá říše
  • zem. 3.4.2002 (79 let)
    Berlín, Berlin, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Křišťálová princezna (TV film)
2001 Na druhém konci duhy (TV film)
1998 Theater: Faust I (TV film)
1989 Tatort - Alles Theater (TV film)
Tatort - Keine Tricks, Herr Bülow (TV film)
1988 Tatort - Schuldlos schuldig? (TV film)
1987 Höchste Eisenbahn (TV film)
1986 Tatort - Die kleine Kanaille (TV film)
Tatort - Tödliche Blende (TV film)
1985 Tatort - Tod macht erfinderisch (TV film)
1975 Flirt von gestern (TV film)
1969 Sandy the Seal
1968 Der Hund von Blackwood Castle
Snob, Der (TV film)
1967 Casse-tête chinois pour le judoka
Entscheidung (TV film)
1966 Das Rätsel des silbernen Dreieck
The Brides of Fu Manchu
Zeugin aus der Hölle
1965 Neues vom Hexer
Výstřely v tříčtvrtečním taktu
1964 Coast of Skeletons
Das Wirtshaus von Dartmoor
Die erste Legion (TV film)
Ein Sarg aus Hongkong
Záhadný Hektor
1963 Der Zinker
Der schwarze Panther von Ratana
Hipnosis
Indický šátek
1962 Die Tür mit den 7 Schlössern
Hipnosis
1961 Town Without Pity
Unerwartet verschied... (TV film)
1960 Frau am dunklen Fenster, Die
Mit 17 weint man nicht
The Avenger
1959 Bei Anruf - Mord (TV film)
Der Rest ist Schweigen
Im sechsten Stock (TV film)
1958 Die Beklagte (TV film)
Gefährdete Mädchen
Madeleine Tel. 13 62 11
Straße
Tod auf dem Rummelplatz, Der (TV film)
1957 Kein Auskommen mit dem Einkommen
Minna von Barnhelm (TV film)
1956 Der Weg ist dunkel (TV film)
Spion für Deutschland
1955 Die letzte Nacht der Titanic (TV film)
1954 Bei Dir war es immer so schön
Im sechsten Stock (TV film)
1953 Einmal kehr' ich wieder... Dalmatinische Hochzeit

TV seriály

1999 Sturmzeit (TV seriál)
1965 Intercontinental-Express (TV seriál)
1962 Halstuch, Das (TV seriál)

Dokumentární

2011 German Grusel - Die Edgar Wallace-Serie (TV film) - a.z.

Divadelní záznam

1961 Unseliger Sommer (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1963 Die 'Kleinen' unserer Großen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky