foto

Oliver Chris

  • nar. 7.11.1978 (39 let)
    Tunbridge Wells, Kent, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 King Charles III (TV film)
National Theatre Live: Young Marx (divadelní záznam)
2012 Is This a Joke?
2011 One Man, Two Guvnors (divadelní záznam)
2010 Huge
2006 Richard Sharpe - Nebezpečné poslání (TV film)
2004 Bridget Jonesová - S rozumem v koncích
2003 Frankenstein: Birth of a Monster (TV film)
To druhé Boleynovic děvče (TV film)
Zjevení
2000 Lorna Doone (TV film)

TV seriály

2016 Motherland (TV seriál)
Tři mušketýři (TV seriál)
The Hunger (S03E02)
2013 Bluestone 42 (TV seriál)
Breathless (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2009 Fm (TV seriál)
Blinded by the Light (E06)
National Theatre Live (TV seriál)
2008 Fairy Tales (TV seriál)
2007 Bonkers (TV seriál)
Phineas & Ferb (TV seriál)
2006 Ajťáci (TV seriál)
Fifty fifty (S01E03)
Hotel Babylon (TV seriál)
Tripping Over (TV seriál)
2005 According to Bex (TV seriál)
2004 Green Wing (TV seriál)
Nathan Barley (TV seriál)
2003 Sweet Medicine (TV seriál)
2002 Zachraň mě! (TV seriál)
2001 Kancl (TV seriál)
Judgement (S01E06)
New Girl (S01E05)
Training (S01E04)
další epizody (6)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1980 Mystery! (TV seriál)

Dokumentární

2002 Real Jane Austen, The (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace