foto

Igor Kasala

  • nar. 16.2.1968 (50 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Jana z Arku (divadelní záznam)
Obchádzka na ceste k dokonalej ilúzii
Tam kde padla noc
2013 Quo vadis (divadelní záznam)

TV seriály

2018 Detektív Dušo (TV seriál)
Tvrdá výchova (E07)
2013 Klan (TV seriál)
2012 Pod povrchem (TV seriál)
Rodinné prípady (TV seriál)
2011 Aféry (TV seriál)
Zlomok sekundy (TV seriál)
Aféry (TV seriál)
Zrkadlo (S02E07)
2010 Kriminálka Staré Město (TV seriál)
2009 V mene zákona (TV seriál)
2008 Panelák (TV seriál)

Dokumentární

2013 Pravdivé príbehy s Katkou Brychtovou (TV seriál)
2008 Leonard Stöckel (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace