foto

Shane Harper

  • nar. 14.2.1993 (25 let)
    La Jolla, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 God's Not Dead: A Light in Darkness
The Time Capsule (TV film)
2017 Dirty Dancing (TV film)
Flock of Four
2016 The Passion (TV film)
2015 Lift Me Up
2014 God's Not Dead
Zamilovaní rivalové
2011 Game Time: Tackling the Past (TV film)
2010 Jmenuji se Khan
Má mě rád, nemá mě rád
2007 Muzikál ze střední 2 (TV film)
2006 Animovaný život (TV film)

TV seriály

2017 Wisdom of the Crowd (TV seriál)
Trojan Horse (E06)
2014 Happyland (TV seriál)
Nešika (TV seriál)
After Hours (S04E07)
Crowning Moments (S04E06)
No Woman Is an Island (S04E01)
2013 Nešika (TV seriál)
Who I Want to Be (S03E20)
Old Jenna (S03E18)
Taking Sides (S03E13)
další epizody (4)
2011 So Random! (TV seriál)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
2007 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
2005 Zoey 101 (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace