foto

Michael Fitz

  • nar. 13.11.1958 (60 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Die Toten von Salzburg - Schwanengesang (TV film)
2019 Die Toten von Salzburg - Mordwasser (TV film)
2018 Die Toten von Salzburg - Königsmord (TV film)
Die Toten von Salzburg - Zeugenmord (TV film)
Trafikant
2016 Die Toten von Salzburg (TV film)
Hattinger und der Nebel – Ein Chiemseekrimi (TV film)
2015 Lena Lorenz - Willkommen im Leben (TV film)
Rosamunde Pilcher: Láska, zloděj a diamanty (TV film)
2014 Slavná pětka 3
Tajemná legenda (TV film)
2013 Hattinger und die kalte Hand - Ein Chiemseekrimi (TV film)
Místo činu: Mnichov - Moc a bezmoc (TV film)
2012 Der Schwarzwaldhof - Der verlorene Sohn (TV film)
Der Schwarzwaldhof - Lauter Liebe (TV film)
Doppelgängerin (TV film)
Láska v divočině (TV film)
Slavná pětka
Wohin der Weg mich führt (TV film)
2011 Familie für Fortgeschrittene (TV film)
Tod am Engelstein (TV film)
2010 Der Schwarzwaldhof - Alte Wunden (TV film)
Der Schwarzwaldhof - Forellenquintett (TV film)
Die Route (TV film)
In aller Stille (TV film)
König der Herzen
2009 Die Drachen besiegen (TV film)
Sterne über dem Eis (TV film)
2008 Baching (TV film)
Die Sache mit dem Glück (TV film)
Nečekaný záskok (TV film)
Räuber Kneißl
Utta Danella: Boj za lásku (TV film)
2007 Das Leuchten der Sterne (TV film)
Eine folgenschwere Affäre (TV film)
Místo činu - Prst (TV film)
Místo činu - Sen z Au (TV film)
Místo činu - Vražda na Oktoberfestu (TV film)
2006 Familie Sonnenfeld: Geheimnisse (TV film)
Místo činu - Bez boje (TV film)
Místo činu - Ztracené dítě (TV film)
2005 Die Schwarzwaldklinik - Neue Zeiten (TV film)
Marias letzte Reise (TV film)
Místo činu - Jenom hra (TV film)
Místo činu - Smrt na vandru (TV film)
Místo činu - Vánice (TV film)
2004 Eine zweimalige Frau (TV film)
Místo činu - Předměstská balada (TV film)
Místo činu - Šestka k jídlu (TV film)
Místo činu: Mnichov - Mládeži nepřístupno (TV film)
Utta Danella: Měsíc na jezeře (TV film)
2003 Místo činu - Když ženy jedí ústřice (TV film)
Místo činu: Mnichov - Na mušce (TV film)
Místo činu: Mnichov - Otloukánek (TV film)
2002 Místo činu - Fantom v bytě (TV film)
Místo činu: Mnichov - Tanec smrti (TV film)
Místo činu: Mnichov - Vlk v beránčím rouše (TV film)
Případy profesora Capellariho: Ostnem do živého (TV film)
2001 Es muss Liebe sein (TV film)
Místo činu - A tam leží New York (TV film)
Místo činu - Volným pádem (TV film)
Místo činu: Mnichov - Pohádka o vraždě (TV film)
2000 Bella Block - Abschied im Licht (TV film)
Männer sind was Wunderbares - Der neue Wagen (TV film)
Männer sind was Wunderbares - Die Halbschwester (TV film)
Männer sind was Wunderbares - Die Schönheitsfarm (TV film)
Místo činu: Mnichov - Jednou denně (TV film)
Tatort - Kleine Diebe (TV film)
Tatort - Viktualienmarkt (TV film)
1999 Místo činu - Norbert (TV film)
Místo činu - Tajemství Glockenbachu (TV film)
Schönheitsfarm, Die (TV film)
Tatort - Starkbier (TV film)
1998 Místo činu: Mnichov - Padlí andělé (TV film)
Místo činu: Mnichov - V pasti (TV film)
Tatort - Schwarzer Advent (TV film)
1997 Harald
Místo činu - Netvor (TV film)
Tatort - Bluthunde (TV film)
Tatort - Liebe, Sex und Tod (TV film)
1996 Bei Aufschlag Mord (TV film)
Místo činu - Dokonalá mysl (TV film)
Tatort - Schattenwelt (TV film)
1995 Místo činu - Bu se směje (TV film)
Místo činu - Krvavý asfalt (TV film)
Tatort - Im Herzen Eiszeit (TV film)
1994 Tatort - ... und die Musi spielt dazu (TV film)
Tatort - Klassen-Kampf (TV film)
1993 Der Heiratsvermittler (TV film)
Místo činu - Sen noci svatojánské (TV film)
Tatort - Alles Palermo (TV film)
1992 Tatort - Kainsmale (TV film)
1991 Místo činu - Zvířata (TV film)
Tatort - Die chinesische Methode (TV film)
1986 Der Unfried (TV film)
1985 Der Komödienstadel - Onkel Pepi (divadelní záznam)
1984 Der Lehrer und andere Schulgeschichten (TV film)
1982 Christian und Christiane (TV film)
Jägerschlacht

TV seriály

2019 München Mord (TV seriál)
Leben und Sterben in Schwabing (E08)
2015 Lena Lorenz (TV seriál)
2010 Kommissarin Lucas (TV seriál)
Spurlos (E12)
2008 Dědička hotelu (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Boegers, Die (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1998 Die Verbrechen des Professor Capellari (TV seriál)
1996 Männer sind was Wunderbares (TV seriál)
1995 Aus heiterem Himmel (TV seriál)
1994 Bella Block (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
1993 Happy Holiday (TV seriál)
1988 Der Schwammerlkönig (TV seriál)
Zur Freiheit (TV seriál)
1986 Irgendwie und sowieso (TV seriál)
1983 Zeiten ändern sich, Die (TV seriál)
1979 Beate S. (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
1996 Tigerenten Club (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace