foto

Angela Sarafyan

  • nar. 30.6.1983 (35 let)
    Jerevan, Arménie, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile
2018 We Are Boats
2016 Příslib
Smyčka se stahuje
2015 1915
Me Him Her
Me You and Five Bucks
2014 Never
Night Vet
2013 I Am Victor (TV film)
Noise Matters
The Immigrant
Špionáž
2012 Speed Demons
Twilight sága: Rozbřesk - 2. část
Ztracen v Arménii
2011 A Good Old Fashioned Orgy
American Animal
2009 Fault Line
Foolishly Seeking True Love
Repo Chick
Znovu se zamilovat
2008 Informátoři
Život je krásný
2007 Modrý maskot
Zkažené mládí
2005 Halfway Decent
2004 The Last Run
2002 Paranormal Girl (TV film)

TV seriály

2018 Westworld (TV seriál)
The Passenger (S02E10)
Vanishing Point (S02E09)
Les Écorchés (S02E07)
další epizody (9)
2016 Westworld (TV seriál)
Bikamerální mysl (S01E10)
Dobře temperovaný klavír (S01E09)
Zapomenout (S01E08)
další epizody (10)
2015 American Horror Story (TV seriál)
Parádní kousek (S04E12)
Kouzla lidské mysli (S04E11)
2014 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Boj o opatrovnictví (S04E20)
2012 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Acceptable Loss (S14E04)
2011 Myšlenky zločince (TV seriál)
Zákon nabídky a poptávky (S06E24)
2010 Nikita (TV seriál)
Polda a polda (TV seriál)
2009 Městečko Eastwick (TV seriál)
2008 Childrens' Hospital (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
2007 Odložené případy (TV seriál)
Rozpolcená (S04E21)
2006 Lincoln Heights (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Otevři a zavři (S03E06)
24 hodin (TV seriál)
Day 5: 1:00 p.m.-2:00 p.m. (S05E07)
2005 Do neznáma (TV seriál)
Hledaní (TV seriál)
2004 Policejní odznak (TV seriál)
All In (S03E14)
2002 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
On (S07E06)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
1999 Soudkyně Amy (TV seriál)

TV pořady

2007 Up Close with Carrie Keagan (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace