foto

Raquel Cassidy

  • nar. 22.1.1968 (52 let)
    Fleet, Hampshire, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Cliffs of Freedom
Official Secrets
Panství Downton
2016 I dva jsou rodina
2013 Charlotte Link - Das andere Kind (TV film)
2010 On Expenses (TV film)
2007 Boat People, The
Britz (TV film)
Tick Tock Lullaby
2005 Festival
Last Rights (TV film)
2004 Blake's Junction 7
2003 Do I Love You?
2002 Střelci
Tři sestry a jeden pohřeb
2000 Thin Ice (TV film)

TV seriály

2020 Čarodějnice školou povinné (TV seriál)
Epizoda 13 (S04E13)
Epizoda 12 (S04E12)
Epizoda 11 (S04E11)
další epizody (13)
2019 Čarodějnice školou povinné (TV seriál)
Ethel Svatoušková vše zachrání (S03E13)
Záměna čarodějek (S03E12)
Povstání košťat (S03E11)
další epizody (13)
2017 Čarodějnice školou povinné (TV seriál)
Nejhorší ředitelka (S01E13)
Vstup zakázán (S01E12)
Mlha času (S01E11)
další epizody (11)
2015 Panství Downton (TV seriál)
Christmas Special (S06E09)
Epizoda 8 (S06E08)
Epizoda 7 (S06E07)
další epizody (9)
2014 Panství Downton (TV seriál)
A Moorland Holiday (S05E09)
Epizoda 8 (S05E08)
Epizoda 7 (S05E07)
další epizody (9)
2013 Heading Out (TV seriál)
Zločiny nad Seinou (TV seriál)
Notre-Dame (E01)
Panství Downton (TV seriál)
The London Season (S04E09)
Epizoda 8 (S04E08)
Epizoda 7 (S04E07)
další epizody (5)
Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Dependent (S07E06)
2012 Pro strach naděláno (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Tajemný jezdec (S15E01)
2011 Vojandy (TV seriál)
Darkest Hours (S02E05)
Fight the Good Fight (S02E04)
Final Reckoning (S02E03)
další epizody (5)
Pán času (TV seriál)
Skoro lidé (S06E06)
Vzpoura dvojníků (S06E05)
2010 Inspektor Banks (TV seriál)
Ďáblův přítel - 2. část (S01E06)
Ďáblův přítel - 1. část (S01E05)
2008 Moving Wallpaper (TV seriál)
No Heroics (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Smrt staré posluhovačky (S11E01)
2007 Party Animals (TV seriál)
Sold (TV seriál)
2006 Olověná bublina (TV seriál)
2005 According to Bex (TV seriál)
Twisted Tales (TV seriál)
2004 Nejhorší týden mého života (TV seriál)
Podfukáři (TV seriál)
2003 New Tricks (TV seriál)
Trevor's World of Sport (TV seriál)
Trust (TV seriál)
Červené barety (TV seriál)
2002 Teachers (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2001 Table 12 (TV seriál)
Teachers (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 6 (S01E06)
další epizody (8)
2000 Hearts and Bones (TV seriál)
Nature Boy (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
Killer Net (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky