foto

Michal Varga

  • nar. 22.9.1981 (39 let)
    Ostrava, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

2014 Clona (TV seriál)
Smrt policajta (E01)

Režijní filmografie

Dokumentární

2018 Cirkus Rwanda
Na cestě (TV seriál)
Na cestě po Kongo-Brazzaville (S19E19)
2017 Čeští lvi (TV film)
2016 Temná buš (TV film)
2015 Cama v Africe
2014 Daleko od Majdanu (TV film)
Učitelé národa (TV seriál)
Rumunsko, Srbsko (E03)
Rusko, Ukrajina (E02)
Jižní Amerika (E01)

TV pořady

1999 Nedej se! (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2018 Cirkus Rwanda
2014 Učitelé národa (TV seriál)
Rumunsko, Srbsko (E03)
Rusko, Ukrajina (E02)
Jižní Amerika (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky