foto

Doreen Nixdorf

  • nar. 16.2.1972 (47 let)
    Wolfen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 NinetyTwo
2013 Arnes Nachlass (TV film)
2006 3 Engel auf der Chefetage (TV film)
Die Frau am Ende der Straße (TV film)
Tatort - Schattenspiel (TV film)
2003 Zrádný šperk (TV film)
1998 Ein Volksfeind (TV film)

TV seriály

2014 Kommissarin Heller (TV seriál)
Tod am Weiher (E01)
2009 Stralsund (TV seriál)
Mörderische Verfolgung (E01)
2008 Unschuldig (TV seriál)
2007 Elvis a polda (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2005 Krimi.de (TV seriál)
2002 Broti & Pacek - irgendwas ist immer (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky