foto

Stefan Haschke

  • nar. 28.9.1982 (36 let)
    Lipsko, Sachsen, Východní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 1.000 Mexikaner (TV film)
Matthiesens Töchter (TV film)
2015 Der Pfarrer und das Mädchen (TV film)
Tatort - Kollaps (TV film)
2013 Der Tote im Watt (TV film)
2012 Alles Bestens (TV film)
2010 Goethe!
2009 Kocour v botách (TV film)
2008 Krabat: Čarodějův učeň
2007 Tatort - Macht der Angst (TV film)

TV seriály

2018 Tanken - mehr als Super (TV seriál)
2017 Lobbyistin (TV seriál)
Mut (E06)
Schmutz (E05)
Stolz (E04)
další epizody (5)
2007 Elvis a polda (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace