foto

Stefan Haschke

  • nar. 28.9.1982 (38 let)
    Lipsko, Sachsen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 1.000 Mexikaner (TV film)
Matthiesens Töchter (TV film)
2015 Der Pfarrer und das Mädchen (TV film)
Tatort - Kollaps (TV film)
2013 Der Tote im Watt (TV film)
2012 Alles Bestens (TV film)
2010 Goethe!
2009 Kocour v botách (TV film)
2008 Krabat: Čarodějův učeň
2007 Tatort - Macht der Angst (TV film)

TV seriály

2020 Hausen (TV seriál)
Wilsberg (TV seriál)
Wellenbrecher (E67)
Bielefeld 23 (E66)
2019 Wilsberg (TV seriál)
Ins Gesicht geschrieben (E64)
2018 Tanken - mehr als Super (TV seriál)
2017 Lobbyistin (TV seriál)
Mut (E06)
Schmutz (E05)
Stolz (E04)
další epizody (5)
2010 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der Aufstand (S10E22)
2007 Elvis a polda (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky