foto

Eckart Dux

  • nar. 19.12.1926 (92 let)
    Berlín, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 WinneToons - Die Legende vom Schatz im Silbersee
2002 Komisařka Rosa Roth - S vyloučením veřejnosti (TV film)
2001 Der Held an meiner Seite (TV film)
2000 Hotel Elfie (TV film)
1997 Kap der guten Hoffnung (TV film)
Rosamunde Pilcher: Cena lásky (TV film)
1990 Das Geld liegt auf der Bank (divadelní záznam)
1986 Tatort - Tödliche Blende (TV film)
1981 Der nächste, bitte (TV film)
1980 Die weiße Stadt (TV film)
1978 Die Traumfrau (TV film)
1976 Verlorenes Leben
1975 Zigeunerbaron, Der
1974 Konny und seine drei Freunde
Tatort - Playback oder die Show geht weiter (TV film)
1970 Einladung ins Schloss (TV film)
O Happy Day
Ohrfeigen
Rote Sonne
1967 Unser Herr Diener (TV film)
1966 L'espion
Leben wie die Fürsten (TV film)
Prairie-Saloon (TV film)
1965 Die Geschäfte des Herrn Mercadet (TV film)
Mrs. Cheney's Ende (TV film)
1964 Der König mit dem Regenschirm (TV film)
Prairie-Saloon (TV film)
1963 Jack und Jenny
Meine Tochter und ich
1962 So toll wie anno dazumal
1960 20 Minuten Aufenthalt (TV film)
Das Land der Verheißung (TV film)
Gustav Adolfs Page
Hamlet, Prinz von Dänemark (TV film)
Himmel, Amor und Zwirn
Wir Kellerkinder
1959 Brave Diebe (TV film)
Geheimaktion schwarze Kapelle
1958 Zwei Herzen im Mai
1957 Das Singende, klingende Bäumchen
1953 Briefträger Müller
Vergiß die Liebe nicht
1952 Der Bunte Traum
1951 Haus in Montevideo, Das
1950 Die lustigen Weiber von Windsor

TV seriály

2007 Elvis a polda (TV seriál)
Leo - Ein fast perfekter Typ (TV seriál)
Und links, zwo, drei, vier... (E13)
Das ersetzte Kind (E12)
Die Suche nach dem Schlüsselchen (E11)
další epizody (12)
2000 Hotel Elfie (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1989 Die Schwarzwaldklinik (TV seriál)
Herzstillstand (S03E17)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1982 Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)
1977 Geschäft mit der Sonne (TV seriál)
1975 Im Werk notiert (TV seriál)
1972 Butler Parker (TV seriál)
Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Der Kurier der Kaiserin (TV seriál)
Drüben bei Lehmanns (TV seriál)
Hamburg Transit (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
Die Lederstrumpferzählungen (TV seriál)
Ein Sommer mit Nicole (TV seriál)
Finke & Co. (TV seriál)
1966 Pater Brown (TV seriál)
Polizeifunk ruft (TV seriál)
1962 Halstuch, Das (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky