foto

Paul Carafotes

  • nar. 23.3.1963 (57 let)
    Somerville, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Wolves of Savin Hill, The
2010 @urFRENZ
2006 Zabijáci osamělých srdcí
1999 Klub rváčů
Scriptfellas
1994 Detektiv Janek: Dům smrti (TV film)
1993 Italský film
1988 Cesta do středu Země
1987 Schůzka naslepo
1986 Ayla z kmene medvědů
The Ladies Club
1983 Správná hra
1981 Choices
1980 Headin' for Broadway

TV seriály

2019 MINDHUNTER: Lovci myšlenek (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 1 (S02E01)
2016 Jedna noc (TV seriál)
The Art of War (E04)
2015 Myšlenky zločince (TV seriál)
Anonymous (S10E12)
2011 Mstitel Cape (TV seriál)
2010 Castle na zabití (TV seriál)
Jedna vražda nestačí (S02E23)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
The Next One's Gonna Go in Your Throat (S03E13)
You Were His Little Monkey (S03E12)
Tell Me I'm Not Racist (S03E10)
další epizody (6)
2007 Cane (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Raněný policista (S14E03)
2006 Bratrství (TV seriál)
Ecclesiastes 7:2 (S01E09)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Noc splněných přání (S06E22)
2005 Kriminálka New York (TV seriál)
Recyklace (S01E12)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Důstojník v modrém (S01E09)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Dvojité x (S04E17)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
1998 Fantasy Island (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1997 Pacifické palisády (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
White Trash (S04E07)
1993 Policie New York (TV seriál)
1989 Adam 12 (TV seriál)
Dragnet (TV seriál)
1985 To je vražda, napsala (TV seriál)
Má láska je za velkou louží (S01E14)
Knight Rider (TV seriál)
Knightova píseň (S04E10)
1983 Hotel (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1981 The Greatest American Hero (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2007 Příběhy z USA
2006 Club Soda

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Příběhy z USA
2006 Club Soda

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky