foto

Emanuel Hason

  • nar. 29.3.1971 (48 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Trhlina
1995 Sny podľa Renoira (TV film)
1994 Pod vŕbou (TV film)
1993 Čierny mních (TV film)
1985 Perinbaba
Praženica (TV film)
1983 Letný strom radosti
Rozprávkový kráľ (TV film)
Tajomný ostrov na sídlisku "N" (TV film)
1982 Labula (TV film)
1981 Hlúpa rozprávka (TV film)
1980 Hodiny
Sú veci, o ktorých sa nehovorí (TV film)

TV seriály

2017 Rex (TV seriál)
Výstrely na Rexa (E09)
2011 Dr. Ludsky (TV seriál)
Upír (E05)
2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
2006 Mafstory (TV seriál)
1986 Safari (TV seriál)
Svadobná cesta (E13)
Korunný svedok (E12)
Safari (E11)
další epizody (13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky