foto

Viktor Prášil

  • nar. 29.7.1987 (32 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2019 Ženy v běhu
2018 Dukla 61 (TV film)
Zlatý podraz
2017 Po strništi bos
2016 Polednice
2015 Furiant (studentský film)
2011 O-Ring (studentský film)

TV seriály

2020 Život je hra (TV seriál)
Dostat Evu na koncert (S02E10)
Nezvracet v taxíku (S02E09)
Zbavit se holky na jednu noc (S02E08)
další epizody (9)
2019 Terapie (TV seriál)
Epizoda 36 (S03E36)
Epizoda 35 (S03E35)
Epizoda 34 (S03E34)
další epizody (35)
2018 Dáma a Král (TV seriál)
Zapomenutá vražda (S02E05)
Smrt na dlouhých vlnách (S02E04)
Jak ukrást Rembrandta (S02E03)
další epizody (4)
2017 Dáma a Král (TV seriál)
Vražedné známosti (S01E08)
Ve víně je vražda (S01E03)
Smrtelné vyhlídky (S01E02)
další epizody (4)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Erotománie (S01E14)
Rodina (S01E13)
V lese (S01E12)
další epizody (14)
Mamon (TV seriál)
Kapitola 6: Pakt (E06)
Kapitola 5: Kořeny (E05)
Kapitola 4: Děti (E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky