foto

Mladen Juran

  • nar. 8.5.1942 (77 let)
    Záhřeb, Chorvatsko, Jugoslávie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2002 Zatopený hřbitov
1999 Transatlantik
1994 Kositreno srce (TV film)
1993 I dok je srca, bit ce i Kroacije! (TV film)
1988 Trideset konja (TV film)

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1999 Transatlantik

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace