foto

D.L. Hughley

  • nar. 6.3.1963 (56 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Def Comedy Jam 25 (TV film)
2011 Cat Run
2008 Spy School
2006 Adventures of Brer Rabbit, The
Sexy tým
2005 Okovy
Roboti
2004 Perfektní servis
2003 Scary Movie 3
Všechny chtějí Papiho
2001 Bratři
1999 D.L. Hughley: Goin' Home (TV film)
Inspektor Gadget

TV seriály

2016 Tlukot srdcí (TV seriál)
Útočiště (E09)
Shoda (E08)
Permanentní pozlátko (E07)
další epizody (7)
2010 Glory Daze (TV seriál)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Vězeň na útěku (S01E04)
2007 Studio 60 (TV seriál)
What Kind of Day Has It Been (E22)
K&R: Part 3 (E21)
K&R: Part 2 (E20)
další epizody (10)
2006 Studio 60 (TV seriál)
The Christmas Show (E11)
B-12 (E10)
The Option Period (E09)
další epizody (11)
2003 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
Můj bratr, můj strážce (S02E14)
1998 The Hughleys (TV seriál)
1995 Double Rush (TV seriál)

Dokumentární

2016 Dying Laughing
2011 Phunny Business: A Black Comedy
2009 Why We Laugh: Black Comedians on Black Comedy
2003 Richard Pryor: The E! True Hollywood Story (TV film)
Uncensored Comedy: That's Not Funny (TV film)
2002 Bitter Jester
Diet Coke with Lemon Celebrates 40 Years of Laughter: At the Improv (TV film)
Inside TV Land: African Americans in Television (TV film)
2000 V království komiků

Host

TV pořady

2019 The D.L. Hughley Show (TV pořad) - mod.
2018 D.L. Hughley: Contrarian (TV pořad)
The Fix (TV pořad)
2017 The Comedy Get Down (TV pořad)
2016 Match Game (TV pořad)
2014 D.L. Hughley: Clear (TV pořad)
2011 Rocco's Dinner Party (TV pořad)
2010 Talk show bez zábran (TV pořad)
2006 Comic Relief 2006 (TV pořad)
2003 Latham Entertainment Presents (TV pořad)
Real Time with Bill Maher (TV pořad)
2001 MTV Icon: Janet Jackson (TV pořad)
1999 The Late Late Show with Craig Kilborn (TV pořad)
1997 Premium Blend (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace