foto

Georgina Rylance

  • nar. 20.4.1979 (40 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 War Machine
2011 To petagma tou kyknou
2010 Away We Stay
2008 Puls 2: Posmrtný život
Puls 3: Invaze
2007 Případy inspektora Lynleyho: Prázdnota (TV film)
2005 7 vteřin
Hellraiser: Návrat mrtvých
Proroctví: Vzpoura
Puritan
The Government Inspector (TV film)
2004 Spartakus (TV film)
The Deputy (TV film)
2002 Muž a chlapec (TV film)

TV seriály

2017 Delicious (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
Sherlock (TV seriál)
Skomírající detektiv (S04E02)
2013 Zločiny nad Seinou (TV seriál)
Notre-Dame (E01)
2008 Odvážný Crusoe (TV seriál)
2005 Hercule Poirot (TV seriál)
Záhada modrého expresu (S10E01)
2003 Keen Eddie (TV seriál)
New Tricks (TV seriál)
2002 As If (TV seriál)
Dinotopie (TV seriál)
Druhá míza (TV seriál)
2001 Armadillo (TV seriál)
As If (TV seriál)

Dokumentární

2006 Behind the Scenes: Agatha Christie's Poirot (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace