foto

Bartosz Chajdecki

  • nar. 28.9.1980 (39 let)
    Kraków, Województwo małopolskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 Bikini Blue
Nejlepší
Polární záře
2016 Jsem vrah
Le Temps d'Anna (TV film)
Prostý příběh o vraždě
2015 Moje dcery krávy
2014 Bohové
Lato 2014
2013 Ambassada
Baczyński
Wkręceni
Život je úžasný

TV seriály

2020 Młody Piłsudski (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (8)
2019 Chyłka - Kasacja (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Młody Piłsudski (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
Zmijovisko (TV seriál)
Epizoda 7 (E07)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
další epizody (7)
Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (4)
Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (13)
2018 Chyłka - Zaginięcie (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Kruk. Szepty słychać po zmroku (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
2017 Vraždy na přelomu století (TV seriál)
Poběhlice (E02)
Mučednické vraždy (E01)
Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
2014 Czas honoru (TV seriál)
Warszawa (S07E12)
Bratnia pomoc (S07E11)
Szyfr Inżyniera (S07E10)
další epizody (12)
2013 Czas honoru (TV seriál)
Przysięga i rozkaz (S06E13)
Wujek z lasu (S06E12)
Wolny wybór (S06E11)
další epizody (13)
2012 Misja Afganistan (TV seriál)
Rotacja (E13)
Bunkier (E12)
Wybory (E11)
další epizody (13)
Siła wyższa (TV seriál)
Cud (E13)
Wizytacje (E12)
Polityka miłości (E11)
další epizody (13)
Wszystko przed nami (TV seriál)
Czas honoru (TV seriál)
Dwa dni do wolności (S05E13)
Koniec tej miłości (S05E12)
To ja cię znalazłem (S05E11)
další epizody (13)
2011 Chichot losu (TV seriál)
Przyszywani (E13)
Spadkobiercy (E12)
Narodziny gwiazdy (E11)
další epizody (13)
Czas honoru (TV seriál)
Złoty konwój (S04E13)
Dziewczyna z perłą (S04E12)
Ostatnia podróż (S04E11)
další epizody (13)
2010 Czas honoru (TV seriál)
Wieczór w Edenie (S03E13)
Przed sądem (S03E12)
Pocztówka z Hajfy (S03E11)
další epizody (13)
2009 Czas honoru (TV seriál)
Reichsbank (S02E13)
Ucieczka z czarnej pralni (S02E12)
Przerwana depesza (S02E11)
další epizody (13)
2008 Czas honoru (TV seriál)
Władek (S01E13)
Za murem (S01E12)
Szanowny pan Gestapo (S01E11)
další epizody (13)

Dokumentární

2014 Varšavské povstání
2009 Ulamek istnienia

Herecká filmografie

TV seriály

2019 Młody Piłsudski (TV seriál)
Episode 1 (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky