foto

Ewa Bonecka

  • nar. 21.11.1984 (35 let)
    Sochaczew, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Home Sweet Home

TV seriály

2019 Zawsze warto (TV seriál)
Episode 2 (E02)
W rytmie serca (TV seriál)
Dobry człowiek (S05E06)
2018 Ślad (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Mieć to coś (S03E06)
2017 W rytmie serca (TV seriál)
Skarby Kazimierza (S01E10)
2015 Pakt (TV seriál)
Przymierze (S01E04)
Komisarz Alex (TV seriál)
Twist (S07E09)
2014 Lekarze (TV seriál)
Inna strona (S04E06)
2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 11 (S03E11)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
2011 Instynkt (TV seriál)
Łagodna (E10)
Usta usta (TV seriál)
Episode 6 (S03E06)
2007 Tylko miłość (TV seriál)

Dokumentární

2014 Varšavské povstání

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky