foto

Jacek Czyż

  • nar. 19.7.1953
    Sosnowiec, Województwo śląskie, Polsko
  • zem. 24.7.2020 (67 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Ego
1987 Hrdina roku
Miedzy ustami a brzegiem pucharu
Misja specjalna
1981 Maskot
1979 Ich - Dann eine Weile nichts (TV film)
1978 ... Gdziekolwiek jestes, panie prezydencie ...
1977 Akce u Arzenálu

TV seriály

2017 Wojenne dziewczyny (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Krąg czułości (E13)
2014 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Demony (S12E11)
2013 Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Muzycy (S09E09)
2010 Szpilki na Giewoncie (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
2007 Dwie strony medalu (TV seriál)
Episode 90 (E90)
Episode 89 (E89)
Episode 112 (E112)
další epizody (4)

Dokumentární

2014 Varšavské povstání

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky