foto

Lisa James-Larsson

  • nar. 26.4.1978 (41 let)
    Potsdam, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Tsatsiki, farsan och olivkriget
2013 Ego
2010 Små barn, stora ord
2008 Mellan 11 och 12 (TV film)

TV seriály

2018 Striking Out (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2017 Striking Out (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
další epizody (4)
Viktorie (TV seriál)
Žárlivost (S02E02)
Dcera vojáka (S02E01)
2015 The Hundred Code (TV seriál)
Stillleben (E09)
Keiner schläft (E08)
Wiedergutmachung (E07)
Vítejte ve Švédsku (TV seriál)
Bröllopet (S02E10)
Fästman (S02E09)

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Ego
2010 Små barn, stora ord

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace