foto

Minna Santakari

  • nar. 9.4.1960 (60 let)
    Helsinki, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Onneli, Anneli ja nukutuskello
2017 Onneli, Anneli ja salaperäinen muukalainen
2015 Onnelin ja Annelin talvi
2014 Jill a Joy
2012 Risto Räppääjä ja viileä Venla
2009 Risto Räppääjä ja polkupyörävaras
2008 Risto Räppääjä
2005 Stíny štěstí
2004 Střihač psích drápů
2002 Duetto amoroso (TV film)
Kuutamolla
Luokkajuhla (TV film)
Pieniä eroja
2000 Badding
1999 Ihon aika (TV film)
1998 Báječné ženy u vody
Kuningasjätkä
1995 Kivenpyörittäjän kylä
1994 Kaikki pelissä
1993 Akvaariorakkaus
Onnen maa
Sutki (TV film)
1992 Varpusen suudelma
1991 Mitä pimeämpi yö - sen kirkkaammat tähdet (TV film)
1990 Kiertotähden keisari
Lippuvarkaus
1989 Aito Halonen (TV film)

TV seriály

2019 Onneli, Anneli ja salaperäinen muukalainen (TV seriál)
Rosvoliitto iskee jälleen (E06)
Uusi suunnitelma (E05)
Huolestuneet naapurit (E04)
další epizody (6)
2012 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Paljastuksia (S03E08)
2009 Uutishuone (TV seriál)
Pelkistettyä todellisuutta (E12)
Njet, njet (E11)
Syksyn sävel (E10)
další epizody (12)
2007 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Sulosäveliä ja hiljaisuuden tuskaa (S01E03)
Amorin nuolia (S01E02)
Tervetuloa Miikkulaan (S01E01)

TV pořady

2004 Plan-ilta lapselle (TV pořad)
2003 Krisse (TV pořad)
1998 Uutisvuoto (TV pořad)
1992 Hullu Suomi (TV pořad)
1991 Frank Pappa Show (TV pořad)

Kostymérská filmografie

Filmy

1984 Yön yli

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky