foto

Jarmo Savolainen

  • nar. 24.5.1961
    Iisalmi, Finsko
  • zem. 11.6.2009 (48 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2005 Tarpeettomia ihmisiä (TV film)
2003 Tuulikaappimaa (TV film)
2001 Aita (TV film)
1998 Pala valkoista marmoria (TV film)
1997 Lahja (TV film)
1995 Syrjähyppyjä (TV film)
1991 Rölli - hirmuisia kertomuksia

TV pořady

1992 Vesku rempallaan (TV pořad)
1991 Nyhjää tyhjästä (TV pořad)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky