foto

Darin Heames

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Golden State
2016 The Grounds
2015 Deadly Pursuit
Dirty Beautiful
Double Daddy
Of Fortune and Gold
2014 Angels in Stardust
Suburban Gothic
2013 CBGB: Kolébka punku
2012 100,000 Zombie Heads
Arcadia
2010 Jonah Hex
2008 The Coverup
2005 IceMaker
2003 Southside
2002 Simone
1998 Milo
1996 Lebkouni: Nedotknutelní (TV film)
1995 The Fear
1994 Noc démonů 2
PCU - Univerzita nebo klášter
1992 Dr. Giggles
O Pioneers! (TV film)

TV seriály

2019 Smrtonosná zbraň (TV seriál)
There Will Be Bud (S03E10)
2018 Magnum P.I. (TV seriál)
Death is Only Temporary (E06)
2015 Chicago Fire (TV seriál)
2112 (S04E06)
2014 Mizera (TV seriál)
Prozíravost (TV seriál)
Dirty (S03E10)
2011 Castle na zabití (TV seriál)
V poutech (S04E10)
2010 10,000 Days (TV seriál)
Famílie (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Strážce pořádku (TV seriál)
Veterans (S01E11)
The Hammer (S01E10)
Zákon gangu (TV seriál)
Pravda (S03E10)
Cesta (S03E09)
Za velkou louží (S03E08)
další epizody (4)
2008 Mentalista (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
Útěk z vězení (TV seriál)
Orli a andělé (S04E04)
2006 Spiknutí (TV seriál)
2003 10-8: Officers on Duty (TV seriál)
Joan z Arkádie (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Dobrou noc (S05E14)
2002 Beze stopy (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
8:00 p.m.-9:00 p.m. (S01E21)
7:00 p.m.-8:00 p.m. (S01E20)
6:00 p.m.-7:00 p.m. (S01E19)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Outsider (S03E13)
1995 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
99 & 44/100 Pure Horror (S06E14)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace