foto

Laura Soveral

  • nar. 23.3.1933
    Benguela, Angola, Portugalsko
  • zem. 12.7.2018 (85 let)
    Lisabon, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Naléhavé rytmy
2012 Morte dos Tolos (TV film)
Tabu
2011 Cônsul de Bordéus, O
2010 Filme do Desassossego, O
2008 Nuit de chien
2007 Náměsíčná země
The Lovebirds
2005 Alice
O Fatalista
2004 Portugal S.A.
2003 A Mulher que Acreditava Ser Presidente Dos EUA
Quaresma
2002 O delfínu
2000 Aniversário (TV film)
Lourdes (TV film)
1999 Anjo da Guarda, O
1998 Tráfico
1996 Adeus, Pai
Enfer vert, L' (TV film)
O Judeu
1995 Ao Sul
1994 Três Irmãos
1993 Abrahámovo údolí
Aqui na Terra
1992 Zwischensaison
1991 A Divina Comédia
1989 A Sétima Letra
Relação Fiel e Verdadeira
1988 Longe (TV film)
1984 Chytit krále (TV film)
1981 Francisca
Oxalá
1979 Último Soldado, O
1972 Uma Abelha na Chuva

TV seriály

2013 Odisseia (TV seriál)
2011 Maternidade (TV seriál)
2010 Voo Directo (TV seriál)
2008 Liberdade 21 (TV seriál)
Vila Faia (TV seriál)
2007 Chiquititas (TV seriál)
2006 Tempo de Viver (TV seriál)
2005 Segredo (TV seriál)
2003 Jogo, O (TV seriál)
2002 Fúria de Viver (TV seriál)
2000 Crianças SOS (TV seriál)
Úžasná rodina (TV seriál)
Panique à bord (S04E02)
1996 Úžasná rodina (TV seriál)
L'amour en vacances (S03E02)
1993 Prigioniera di una vendetta (TV seriál)
Úžasná rodina (TV seriál)
Des vacances mouvementées (S02E02)
1992 Úžasná rodina (TV seriál)
Des jours ça rit, des jours ça pleure (S01E03)
Des vacances orageuses (S01E02)
1989 Le masque (TV seriál)
1988 Passerelle (TV seriál)
1984 Opération O.P.E.N. (TV seriál)
1976 Duas Vidas (TV seriál)
1975 Angústia para o Jantar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky