foto

Philippe Leroux

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Quero-te Tanto!
2016 Stalinova pohovka
2014 Virados do Avesso
2013 Naléhavé rytmy
2012 Vidas a Crédito (TV film)
1999 O Ralo

TV seriály

2019 Der Lissabon-Krimi (TV seriál)
Feuerteufel (E04)
2015 Úžasná rodina (TV seriál)
Lisbonne-Strasbourg, allers-retours (S12E03)
2014 Úžasná rodina (TV seriál)
Un manoir à Madère (S11E02)
2013 O Bairro (TV seriál)
Odysseus (TV seriál)
La Paix et les jeux (E07)
2012 Dancin' Days (TV seriál)
2011 Maternidade (TV seriál)
2010 Maison close (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Episode 4 (S01E04)
2007 Úžasná rodina (TV seriál)
Les Adieux à Nono (S07E01)
2006 Úžasná rodina (TV seriál)
Rien ne va plus (S06E01)

Dokumentární

2016 Die Berliner Nouvelle Vague (TV film)

Host

TV pořady

1997 Le cercle du cinéma (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky